RejuVox- terapija sa biljnim matičnim ćelijama i peptidima

рсд43,200.00

Sastav kompelta terapije:

  1. OxyFusion celluar defence serum ,50ml
  2. Celular Massage Gel,150 ml
  3. Kolagenska Svilena Maska, 10 komada
  4. Celular OxyFusion Gel,150 ml
Категорија:

Опис

Terapija sa biljnim matičnim ćelijama

Stem ili matične ćelije koje prirodno poseduje koža zapravo počinju da izumiru nakon tridesete godine.

One prvo postaju manje aktivne i na taj način slabi odbrambena funkcija kože. Usled toga dolazi do postepenih oštećenja kože i počinju da se javljuju prvi tragovi starenja u vidu bora, promenjene boje i strukture kože lica.

Tretman matičnim ćelijama sprečava stvaranje bora i nepravilnosti na koži, ali i smanjuje dubinu već formiranih bora, popravlja oštećenja na svim nivoima ćelija kože i otklanja vidljive znake starenja.

Sve matične ćelije, nezavisno od njihovog porekla (biljne, životinjske i ljudske) sadrže specifične faktore koji održavaju kapacitet samoobnavljanja. Stoga se biljne matične ćelije, u anti-age tretmanu, koriste da pomognu očuvanju vitalnosti naših matičnih ćelija delujući neposredno i direktno na osnovne faktore hronološkog starenja kože. U eksperimantima sa ljudskim matičnim ćelijama, biljne matične ćelije prehranjivale su ljudske matične ćelije i štitile ih od ultraljubičastog zračenja.

Najnovijom tehnologijom biljne matične ćelije su u liposomskom obliku, tj. lipidnim mehurićima koji omogućavaju bolje prodiranje kroz kožu. Na ovaj način dolazi do stimulacije stem ćelija kože i njihove reaktivacije što rezultira uklanjanjem postojećih znakova starenja (bora, hiperpigmentacija, opuštene kože).

Tretman matičnim ćelijama je tretman kojim ćete omogućiti koži Vašeg lica da se na najprirodniji način podmladi.

Ovaj tretman je novitet i predstavlja budućnost u kozmetičkom svetu u oblasti „anti-aging”-a.

Baziran je na najnovijim naučnim istraživanjima i novom pristupu u zaštiti matičnih ćelija ljudske kože pomoću biljnih matičnih ćelija. Jedinstvena formula je kombinacija moderne, visoko napredne tehnologije i prirodnih aktivnih sastojaka.

Koncentrovani sadržaj biljnih matičnih ćelija odgovornih za održavanje pravilne strukture kože, garantuje dubinsku i intenzivnu regeneraciju, vraćajući vašoj koži mladost i vitalnost.

Tretiranjem kože matičnim ćelijama poboljšava se struktura kože, povećava proizvodnja kolagena i elastina čime se intenzivno utiče na regeneraciju kože. Tretman matičnim ćelijama sprečava stvaranje bora i nepravilnosti na koži, ali i smanjuje dubinu već formiranih bora, popravlja oštećenja na svim nivoima ćelija kože i otklanja vidljive znake starenja.

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „RejuVox- terapija sa biljnim matičnim ćelijama i peptidima“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *